Zijn loodgieters blij?

Loodgieters zijn een van de minst gelukkige carrières in de Verenigde Staten. Bij CareerExplorer voeren we een doorlopende enquête uit onder miljoenen mensen en vragen we hen hoe tevreden ze zijn over hun loopbaan. Het blijkt dat loodgieters hun carrièregeluk 2, 8 van de 5 sterren beoordelen, waardoor ze in de onderste 18% van de carrières staan. Het blijkt dat loodgieters hun carrièregeluk 2,8 van de 5 sterren beoordelen, waardoor ze in de onderste 18% van de carrières staan.

In feite zijn de meeste loodgieters best tevreden met hun werktijden en bijna niemand op dit gebied klaagt over dit onderwerp. Begon onderaan, maar ik leerde snel en had het geluk om met een loodgieter te werken die een goede leraar was met verdomd goede vaardigheden. Aangezien er in veel regio's van de planeet een tekort is aan loodgieters, heb je ook behoorlijk wat werkzekerheid door op dit gebied te werken. Uit de resultaten van het onderzoek van Boundless bleek dat loodgieters van alle ondervraagden met een overweldigende meerderheid het gelukkigst waren.

Maar liefst 55% van de loodgieters zei dat ze „erg gelukkig waren in het leven, terwijl geen enkele loodgieter - geen enkele - zei dat ze ongelukkig waren in hun werk. Als je als zelfstandige loodgieter aan de slag wilt, krijg je ook te maken met aanzienlijke inkomensschommelingen. Meesterloodgieters verdienen een uitstekend salaris en hebben de mogelijkheid om te werken aan een breed scala aan grootschalige, complexe en innovatieve projecten. Je hebt ook geen chique opleiding als loodgieter nodig, terwijl veel van je vrienden die in private equity of in vele andere mooie functies willen werken, vele jaren op de universiteit moeten doorbrengen.

Zo kunt u niet alleen uw tijd efficiënter gebruiken, maar kunt u ook wat geld besparen op sportschoollidmaatschappen als loodgieter. Sommige miljonairs herleiden hun fortuin echter tot hun tijd als loodgieters, boeren, bouwvakkers, buschauffeurs en conciërges. Zo kun je je eigen social media kanalen of een blog starten waar je mensen laat zien hoe ze kleine dingen thuis kunnen repareren en niet meer afhankelijk zijn van een externe loodgieter. Omdat werken als loodgieter enige lichaamsbeweging met zich meebrengt, blijf je ook op een natuurlijke manier fit.

In feite zijn veel loodgieters best blij met de hoeveelheid tijd die ze nog hebben om met hun gezin door te brengen.