Kan loodgieter ijdelheid installeren?

Het is algemeen bekend dat loodgieters gootstenen kunnen installeren, maar je vraagt je misschien af of ze ook wastafels in de badkamer kunnen installeren. Vaak is het antwoord ja. Echter, ze zullen het vaak alleen doen als de installatie van de ijdelheid eenvoudig is en niet veel timmerwerk vereist. Hiervoor heb je geen loodgieter nodig, tenzij de waterlijn moet worden vervangen.

De meeste algemene aannemers zouden dit project zonder problemen moeten kunnen uitvoeren. Het ergste geval is dat ze de p-trap pijp onder de kasten moeten inkorten of verlengen, omdat de nieuwe kast een open bodem heeft, op die manier worden de sanitaire voorzieningen niet gezien. Ja, loodgieters installeren wastafels in de badkamer. Maar ze kunnen het niet in hun eentje helemaal opnieuw doen.

Ja, sommige loodgieters zullen badkamerwastafels installeren als de installatie eenvoudig is en geen timmerwerk met zich meebrengt. Echter, loodgieters worden vaker ingehuurd om de watertoevoerleidingen en afvoerleidingen aan te sluiten op een kaptafel en gootsteen nadat de kaptafel al is geïnstalleerd. In de meeste gevallen wordt loodgieters niet gevraagd om de nieuwe ijdelheid te vervangen of te installeren. Het installeren van een badkamermeubel kan vaardigheden vereisen die buiten het expertisegebied van de loodgieter vallen, evenals gespecialiseerde gereedschappen.

De meeste badkamerijdelheidsinstallaties vereisen wat timmerwerk en de meeste loodgieters zijn niet ingesteld om dat deel van het project uit te voeren. Vaak lopen toevoerleidingen door de vloer in plaats van door een muur om te voorkomen dat leidingen in een buitenmuur worden geïnstalleerd. Als u echter andere taken heeft die als onderdeel van het project moeten worden voltooid, zoals vloeren, en de ijdelheid zal enige tijd later worden geïnstalleerd, dan moeten de toevoerleidingen voor sanitair worden afgedekt. En tot slot zorgt de GC ervoor dat de loodgieter de nieuwe kraan (en) en afvoer (en), slangen en afsluiters correct installeert.

Een loodgieter zorgt voor de juiste waterstroom en bevestiging van de waterlijn naar de badkamerkraan. Bij badkamerrenovatieprojecten wordt de loodgieter ingeschakeld zodra de hoofdaannemer alle sanitaire locaties gereed heeft voor de installatie van de armaturen. Met dit alles gezegd, kun je misschien een loodgieter vinden die gekruist is en de hele installatie kan doen, zorg ervoor dat je dit allemaal van tevoren bevestigt. Veel professionals kunnen de kast voor u ontwerpen, bouwen en installeren, maar het kan zijn dat u een loodgieter apart moet regelen.

Ik geloof echt dat uw probleem eenvoudig kan worden opgelost zonder een professionele loodgieter, maar als u niet zeker weet of u de klus aankunt of als u iets verkeerd doet, bel dan een speciale dienst die u kan helpen, naar mijn mening is de juiste oplossing om een dergelijke dienst te bellen. De meeste loodgieters weigeren misschien wastafels te installeren vanwege hun gebrek aan training en vaardigheden die nodig zijn om een dergelijke installatie te voltooien. Onthoud gewoon dat het belangrijkste is wanneer u uw lichtnet weer aanzet, omdat installatiefouten in het sanitair erg rommelig kunnen zijn. Het is gemakkelijk om grote fouten te maken tijdens het installeren van een aanrecht met stevig oppervlak, dus het is misschien beter om een badkamerprofessional bij mij in de buurt in te huren.

Als u al sanitaire leidingen klaar heeft voor aansluitingen op gootsteen en kraan, uw installateur kan mogelijk al het werk uitvoeren zonder een gecertificeerde loodgieter.