Zijn de betekenis van loodgieter?

Zelfstandig naamwoord een persoon die de leidingen en fittingen van watervoorziening, sanitaire voorzieningen of verwarmingssystemen installeert en repareert. Test je visuele woordenschat met onze 10-vragen. Een loodgieter is iemand wiens taak het repareren van leidingen en het installeren van water- en rioleringssystemen omvat. Als uw gootsteen verstopt is, is een loodgieter de persoon die u moet bellen.

Een loodgieter is een handelaar die gespecialiseerd is in het installeren en onderhouden van systemen die worden gebruikt voor drinkwater, riolering, en afvoer in sanitaire systemen. De term dateert uit de oudheid, en is gerelateerd aan het Latijnse woord voor lood, plumbum. Na veel gedickering en ruzie stemde de loodgieter ermee in om naast de kranen de oude koperen pomp bij de gootsteen achter te laten. Het werk van loodgieters varieert van relatief eenvoudige taken zoals het repareren van toiletten en het verwijderen van klompen uit afvoeren, tot veel ingewikkelder klussen, waaronder het vervangen van alle oude gecorrodeerde leidingen in een badkamervloer door nieuwe.

De andere kamers, met open haarden, besloot ik dat ze geen verdere warmte nodig hadden, hoewel de loodgieter treurig sceptisch was. Deze voorbeeldzinnen worden automatisch geselecteerd uit verschillende online nieuwsbronnen om het huidige gebruik van het woord"loodgieter” weer te geven. De NRI en Joe the Plumber zien dode Amerikanen als een acceptabel verlies, zodat ze gemakkelijk toegang hebben tot wapens. Het woord loodgieter bestaat al sinds het oude Rome, toen een loodgieter iedereen was die met lood werkt, en lood een veelgebruikt materiaal was voor leidingen, baden, afvoeren, en leidingen.

Een verkrachting van een kind, als hij gewoon een gewone jongen was, een leraar, dokter, loodgieter, decorateur, dan weet ik zeker dat hij vanuit elk land naar de Verenigde Staten zou zijn gedeporteerd. Ik zou willen vermelden dat senator Obama een paar dagen geleden in Ohio was en hij een ontmoeting had met een man die loodgieter is, zijn naam is Joe Wurzelbacher. Amerikaanse definitie en synoniemen van loodgieter uit het online Engelse woordenboek van Macmillan Education. Wanneer de waterleidingen die een range boiler verbinden bevroren raken, zoek dan een loodgieter en vermijd een explosie van het water terug.

Waar je toen naar Joe Biden kijkt of nu naar Joe Biden kijkt - hij is een kind uit Scranton, hij spreekt de taal van de barman of de loodgieter of de postbode. Wanneer er een lek in haar badkamer opduikt en ze een koninklijk bedrag aan de loodgieter moet betalen, googelt ze „hoe je snel contant geld kunt krijgen. Dezelfde mensen die de mening van experts over films of muziek aan de kaak stellen, zullen een bekwame loodgieter of automonteur prijzen.