Maakt de boiler deel uit van hvac of sanitair?

Boilers maken eigenlijk deel uit van uw sanitairsysteem, niet uw HVAC-systeem, omdat hun doel begint en eindigt met de temperatuur van het water dat uw kranen, douches, vaatwasser en wasmachine voedt. Als er zich een probleem voordoet, vraagt u zich misschien af wie u moet bellen voor hulp. Het lijkt misschien voor de hand liggend om naar een loodgieter te gaan, maar uw plaatselijke HVAC-serviceprovider kan ook uw problemen met de waterverwarmer oplossen. Jaarlijks preventief onderhoud door een gekwalificeerde HVAC-aannemer omvat het aanpakken van sanitaire problemen die van invloed kunnen zijn op verwarmings- en koelsystemen.

De service omvat een inspectie en reiniging om de juiste werking van zowel de AC-condensaatpan als de afvoerpijp te ondersteunen, evenals het zeer efficiënte ovenafvoersysteem. Als het gaat om warm water dat onder andere uit uw kranen en douches komt, zijn loodgieters de beste professionals om de klus te klaren. Immers, hoewel uw HVAC-systeem een vervelende geur door de ventilatieopeningen kan afgeven - misschien van een knaagdier dat stierf in het kanaal - lijkt de allesomvattende geur ook uit de sanitaire afvoeren te komen. We bieden ook reparatie- en installatiediensten voor sanitair voor defecte boilers, gasleidingen, carterpompen, en afvoerleidingen.

Hoewel uw huishoudelijke leidingen geen verwarming of koeling genereren, produceren uw HVAC-componenten water, soms veel ervan, waarvoor sanitair nodig is om alles goed af te voeren. Neem contact op met Air Assurance voor professionele service om loodgietersproblemen met uw HVAC-systeem te voorkomen of te repareren. Snell Heating %26 Airconditioning biedt veilige en betrouwbare HVAC- en sanitairreparatiediensten in gebieden van Virginia, zoals Alexandrië, Reston, Arlington, en Centreville. HVAC-servicevaardigheden zoals bedrading, elektriciteit en sanitair kunnen eenvoudig worden overgedragen aan de zorg voor waterverwarmingssystemen.

Het sanitairsysteem bestaat uit leidingen die vers water in uw huis brengen en afvalwater uit uw huis voeren. U moet op de hoogte zijn van deze verbinding, want als u uw HVAC-unit efficiënt wilt laten werken, betekent dit ook dat het sanitairsysteem in uw huis in topconditie blijft.