Welke loodgieter gebruiken?

Hieronder bekijken we de 30 beste tools voor loodgieters om de moderne huiseigenaar van dienst te zijn. De pijptang dient als de grootste sleutel van een loodgieter. Loodgieters gebruiken dit zware gereedschap om moeren en fittingen op leidingen vast en los te draaien. Ze gebruiken meestal twee van deze sleutels bij elkaar, een om een pijp op zijn plaats te houden en de andere om de moer of fitting in de juiste richting te draaien.

Pijpsleutels zijn er in verschillende lengtes, en voorbereide loodgieters werken meestal met een hele set van deze gereedschappen. De wastafelsleutel is een T-vormig gereedschap dat loodgieters specifiek gebruiken om aan kranen te werken. Het klemachtige mechanisme aan het ene uiteinde van deze sleutels stelt loodgieters in staat om in nauwe ruimtes te reiken en de moeren los te draaien of vast te draaien die ervoor zorgen dat onze kranen blijven werken (en niet lekken). De verstelbare sleutel draait zeskantige moeren en fittingen op buizen vast en los.

Deze sleutels zijn er in verschillende maten, maar loodgieters hebben meestal de 6- en 10-inch versies bij de hand. Loodgieters dragen ijzerzagen om door een verscheidenheid aan hardware te snijden, waaronder buizen, moeren, bouten en schroeven. Dit is uitdagend werk en loodgieters moeten hun messen stevig vastzetten (en reservemessen in de vrachtwagen bewaren). Een gatenzaag is ook een nuttige aanvulling op de toolkit.

De meest voorkomende plunjer is de bekerplunjer. Het wordt gebruikt voor het ontstoppen van douches, gootstenen en badkuipen door een rubberen dop over de afvoer te plaatsen. Een flenspunjer is een plunjer die speciaal is gemaakt voor het ontstoppen van toiletten. Het is een bekerplunjer met een zachte rubberen klep die is ontworpen om goed in het gat van het toilet te passen om goed af te dichten voor optimale druk.

Bepaalde flenspunjers kunnen worden opgevouwen en ook als bekerplunjers worden gebruikt. Moersleutels zijn er in alle soorten en maten en worden gebruikt voor verschillende klussen. Het is essentieel om ervoor te zorgen dat u voor elk project de juiste sleutel of pijpsleutels hebt. Dit is een belangrijk item dat u op uw eigen lijst met sanitairgereedschap moet hebben.

Borescopen zijn kleine camera's die aan een lange, flexibele kabel zijn bevestigd. Ze waren bedoeld om ver in afvoeren en toevoerleidingen te worden ingebracht om loodgieters te laten kijken naar alles wat de buis belemmert, of de staat van de buis die ze inspecteren. Borescopen staan nu standaard op een lijst met loodgietersgereedschap, omdat ze professionals in staat stellen meer informatie te verzamelen over waar ze mee werken. Ten slotte zijn enkele van de meest kritieke gereedschappen op een lijst met loodgietersgereedschap veiligheidshulpmiddelen.

Een loodgieter moet altijd beschermende hulpmiddelen hebben om veilig te blijven op het werkterrein. Hieronder vindt u 37 dagelijkse loodgietersgereedschappen %26 benodigdheden die u altijd bij de hand moet hebben. Om een luchttest uit te voeren voor afvoeren en riolen om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de bouwvoorschriften, hebben loodgieters een luchttestset met U-meters nodig. De kit moet alle benodigde items bevatten, waaronder een T-stuk, U-meter en handbalgpomp.

Als je koperen leidingen aan elkaar wilt solderen, heb je een gastoorts nodig die een krachtige vlam kan produceren, een sterke bouwkwaliteit heeft en gemakkelijk je gaskeuze ontsteekt (propaan-, MAP- of PRO-wegwerpcilinders). Super Fire 2 Torch is een geweldig hulpmiddel waarmee je vlammen op hoge temperatuur kunt leveren met relatief minder gas. Of je nu een loodgieter bent of een enthousiaste doe-het-zelver, je zult op een bepaald moment in je project een pijp moeten doorsnijden. Dit is waar een pijpsnijder van pas komt.

Het moet verschillende kunststoffen kunnen snijden, zoals MDPE, PE, hep20, PP en P-EX. Dit is een eenvoudig te gebruiken Multi‐Bender die licht, robuust en draagbaar is. Het is ideaal voor gebruik in sanitaire toepassingen, zoals het maken van een hoek tussen 0 en 135 graden terwijl obstakels worden omzeild. Een set afvoerreinigingsstangen is een onmisbare tool waarmee loodgieters afvoeren kunnen reinigen.

Deze staven draaien alleen met de klok mee. Elke set bevat 10 staven, een dubbele wormschroef, een stangplunjer en een druppelschraper. Als u een extra brede sleutel met een 40% bredere opening wilt maken, wilt u misschien investeren in een verstelbare sleutel. Ze zijn voorzien van kaken met hoeken van 15 graden waardoor u gemakkelijk toegang hebt tot krappe ruimtes.

Wat is een loodgieter zonder hun gereedschap? Om de klus goed te klaren, hebben ze de juiste apparatuur nodig om uw toilet, wastafel, bad, boiler of waterontharder problemen op te lossen. Laten we eens kijken naar enkele van de essentiële gereedschappen voor loodgieters. Tangen zijn waarschijnlijk de meest gebruikte gereedschappen in het arsenaal van een loodgieter. Ze bieden een hefboomwerking en stellen u in staat om kleine voorwerpen te verplaatsen en.

Tangen buigen en vormen ook draden en kleine staven. Met een tang kunt u leidingen stabiliseren, losmaken of vastdraaien. Tang met naald en tand in groef zijn bijvoorbeeld de meest voorkomende gereedschappen van loodgieters. Naaldbektang is handig omdat hun smalle, puntige vorm op moeilijk bereikbare plaatsen kan komen.

Tang-in-groef past zich aan bijna elk object aan. Je kunt de kaak schuiven en hem op zijn plaats vergrendelen. Loodgieters gebruiken deze tang vaak vanwege zijn veelzijdigheid. De 10-maat moet aan de meeste woonbehoeften voldoen, maar het is een goed idee om verschillende maten te hebben.

Pijpsleutels worden afgesteld met behulp van een getande kaak die materialen stevig vastgrijpt. Ze geven de loodgieter de hefboomwerking om buizen met schroefdraad en hun fittingen los te maken of vast. Pijpsleutels pakken veel verschillende klussen aan. Hun verstelbare kaak past op grote of vreemd gevormde bevestigingsmiddelen.

Wastafelsleutels hebben toegang tot moeilijk bereikbare plaatsen onder gootstenen. Hun lange lichamen kunnen ver in kasten reiken zonder de loodgieter te belasten. Riemsleutels zijn goed voor het vastdraaien of losmaken van pijpen die een afwerking hebben. Ze gebruiken spanning in een rubberen of polyester band om vast te pakken en te draaien, waardoor het onderliggende materiaal ongedeerd blijft.

Kitchener-Waterloo - 519-886-7331Cambridge - 519-886-7331Guelph - 519-836-2543.Met deze ½ inch tepelafzuiger heeft u een zeer handig hulpmiddel voor het extraheren of verwijderen van kapotte buisnippels en fittingen van gegalvaniseerde of gasleidingen. Het is geweldig voor het verwijderen van kapotte douche-armdraden. Plaats de tepelzuiger eenvoudig in de kapotte buis. Gebruik iets om er een paar keer op te tikken om het een beetje in te laten zinken en de tanden te zetten.

Gebruik vervolgens een sleutel in een beweging tegen de klok in om deze uit de buis te verwijderen. Met deze verstelbare sleutel van Proferred Tools hoeft u niet een hele set sleutels van verschillende afmetingen te kopen voor uw loodgietersprojecten. Lekkende kranen zijn een van de meest voorkomende problemen waarmee elke huiseigenaar wordt geconfronteerd. Als u het lek zelf wilt repareren, moet u een nieuwe cartridge installeren.

Deze cartridgetrekker helpt u bij het verwijderen of verwijderen van oude of beschadigde cartridges, zodat u een nieuwe kunt installeren om het lek te dichten en water te besparen. Bindingsmiddelen zoals voegmiddelen stellen loodgieters in staat om sterke afdichtingsspleten te creëren tussen tegels, platen en straatstenen. Wordt gebruikt om metalen onderdelen op hun plaats te houden tijdens het lassen, zoals wanneer een loodgieter een zaklamp van een loodgieter gebruikt om koperen leidingen af te dichten door deze te solderen. Boorslangen of loodgietersslang is een hulpmiddel dat wordt gebruikt om verstoppingen die verstoppingen veroorzaken diep in leidingen te verwijderen.

Loodgieters, ook bekend als loodgieterstape, gebruiken deze tape om mogelijke lekken bij schroefdraadverbindingen in leidingen te verhelpen of te voorkomen. Over loodgietersgereedschap gesproken, ik weet niet zeker of je jezelf loodgieter kunt noemen zonder deze in je gereedschapskist. De toorts van een loodgieter is een kleine, draagbare zaklamp die wordt gebruikt om leidingen af te dichten door het soldeer te smelten om de koperen leidingen bij elkaar te houden. Soms is het probleem niet de pijp, het is wat erin zit, en het reinigen van de afvoer is een vast onderdeel van het werk van elke loodgieter.

Net als bij traditionele schroevendraaiers, kunnen loodgieters stompe schroevendraaiers kopen met meerdere platte of kruiskopbits. De meeste huiseigenaren hebben toiletplunjers en gootsteenplunjers, maar loodgieters moeten er ook mee worden uitgerust. Als u als loodgieter werkt, verschijnen gereedschappen die het werken met leidingen gemakkelijker maken prominent op uw lijst met sanitairgereedschap. Met deze automatische snoerloze afvoerverstoppingsverwijderaar hoeft u niet uren en zelfs dagen te wachten tot een loodgieter uw afvoer opruimt.

Dit zijn gespecialiseerde gereedschappen voor loodgieters, dus het is het beste om een professional te bellen voordat u er een in uw leidingen duwt. We hebben ServiceTitan gebouwd om loodgieters te helpen hun loodgietersbedrijf efficiënter te runnen nadat we ontdekten dat zakelijke tools die specifiek waren ontworpen voor professionals in thuisdiensten, zoals loodgieters, ernstig ontbraken. De telescopische wastafelsleutel van RIDGID is een zeer nuttig hulpmiddel voor loodgieters, toepasbaar voor reparaties en installaties onder de gootsteen. Loodgieters gebruiken het om toiletten, gootstenen, badkuipen, douches en afvoeren af te werken om te voorkomen dat vocht in openingen of naden terechtkomt.

.