Waarom loodgieters de machtigste zijn?

O Loodgieter, de eerste onder de ambachtslieden. Gij die oppermachtig regeert bovenop het pantheon van residentiële reparateurs. Huiseigenaren kunnen een week worstelen, misschien 10 dagen, zonder stroom of verwarming of elektrisch licht, maar probeer gewoon een week door te komen zonder een werktoilet. Jij alleen hebt de macht over levengevende elementen.

De verheven loodgieter, of ze nu de aardse naam Dan of Fitzy of Sandra of Spike of Pat dragen, geeft niets om je sterfelijke verwachtingen. Wee u die de buitensporige prijzen van de loodgieter in twijfel trekt, want godslasteraars zullen hun grote zegeningen worden ontzegd. Laat u niet misleiden door de onverzorgde kleding van The Plumber en het ongedwongen begrip van termen als 'budget', 'starttijd' en 'schema'. De mysteries van de loodgieter zijn enorm en hun kennis is onkenbaar en je zult ze tienden door je altijd liefdevolle neus, ongeacht welke bedragen ze in rekening brengen.

De loodgieter verschijnt in vele gedaanten en met veel ezels, een truc die ze gebruiken om hun twijfelaars van hun aanbidders te scheiden. De loodgieter is niet zomaar een menselijke handelaar wiens vaardigheden kunnen worden verworven via een YouTube-tutorial, zoals een elektricien, kabelman of gipsplaatmedewerker.