Is het moeilijk om een badkamermeubel te installeren?

De kaptafel is gescheiden van de bovenkant. De kast heeft een open boven- en achterkant, dus het is gemakkelijk op zijn plaats te zetten en van bovenaf vast te zetten. Denk je erover om dingen in je badkamer te veranderen met een nieuw badmeubel? Ontdek hoe je het kunt installeren in 10 eenvoudige stappen. Boor of zaag vervolgens 3 afzonderlijke gaten uit.

Als uw afval- en waterleidingen zich dicht bij elkaar bevinden, raden we u aan een rechthoekig gedeelte uit te zagen waar ze allemaal op een reciprozaag passen. Als u een gatenzaag gebruikt om de gaten uit te snijden, maak ze dan groter dan nodig is om ruimte te geven voor aanpassing. Zodra de kast is uitgelijnd, boort u gaten door de achterkant van de kast totdat deze een tapeind kruist. Rijd door elk gat met een houten schroef in de bout.

Deze schroeven moeten groot genoeg zijn om door de kast, gipswand te gaan en 25 mm (1 inch) in de bout te reiken. Afhankelijk van het type ijdelheid dat je bij de hand hebt, zijn er verschillende manieren om deze 3 componenten te installeren. Zorg ervoor dat u voldoende loodgietersplamuur gebruikt, deze moet van de zijkanten sijpelen wanneer u de schroef vastdraait met een tang of een pijpsleutel. Laat %26CloseCurlyQuote; s contact houden en £20 korting op uw eerste bestelling.

Gelukkig zijn wastafels in kleine badkamers eenvoudig te vervangen en is de eerste stap om het water naar de badkamerkraan dicht te draaien. Doe dit door de afsluiters naar de kraan volledig naar rechts en uit te draaien. Een nieuwe wastafel kan de hele look en feel van een badkamer veranderen. Het kan ook de broodnodige opslagruimte toevoegen.

Met een beetje planning kun je er een installeren die je in ongeveer 6 tot 8 uur zelf kunt doen. Het vervangen van een wastafel in de badkamer is niet zo moeilijk als je denkt. Badkamerwastafels kunnen immers overal worden geïnstalleerd waar afsluiters en afvoerleidingen erin passen. Met twee tot drie uur, een paar basisvaardigheden en een korte lijst met benodigdheden, kunt u uw badkamer een geheel nieuwe look geven.

Onze gids voor het vervangen van een badkamermeubel laat zien hoe u zowel een wastafel uit één stuk als een inloopgootsteen installeert. Zoals je kunt zien, zoals de meeste badkamerwastafels exclusief voor Victoria Plum, wordt de Dulwich stenen ivoren vloerstaande wastafel geleverd met een handige bijkeuken achter de planken voor sanitair. Om een drop-in zelfrimmende gootsteen te installeren, installeert u eerst een laminaataanrecht of, voor een tegelaanrecht, multiplex en betonnen backerboard. Als u een kleinere badkamer heeft, wilt u misschien kiezen voor een compactere wastafel in plaats van de standaard.

Voordat u dit probeert, is het raadzaam om uw badkamer goed op te meten voordat u een nieuw badmeubel koopt. Een drop-in gootsteen, ook wel een gootsteen op de bovenkant genoemd, wordt bovenop een aanrecht geïnstalleerd en valt, zoals de naam al aangeeft, in een gat op het aanrechtblad. Badkamerwastafels zijn meestal kleiner en lichter, waardoor ze gemakkelijk draagbaar zijn en ervoor zorgen dat het installatieproces probleemloos verloopt. De Derwent badkamersuite van Orchard Bathrooms wordt compleet geleverd met een mooie, bijpassende wastafel.

Nieuwe wastafels voor kleine badkamers voegen stijl toe en verhogen de vastgoedwaarde van een huis, hoe krap de ruimte ook is. Het monteren van een nieuwe badkamermeubel lijkt misschien ontmoedigend, vooral voor beginners, maar het is niet zo erg als het lijkt en zeker niet zo moeilijk als het veranderen van keukenunits. Het installeren van een wastafel in de badkamer in een wastafel wordt gemakkelijker gemaakt door het feit dat de toevoerleidingen en de afvoer allemaal verborgen blijven in een kast. Veel mensen denken dat ze geen badkamermeubel kunnen installeren, maar het is niet zo moeilijk en vereist geen duur gereedschap.

Bedankt Leida, het installeren van een nieuwe ijdelheid is echt niet zo moeilijk en ik hoop dat deze tutorial anderen inspireert om het eens te proberen ????. Dus de tutorial van vandaag laat je zien hoe we in minder dan een uur een gloednieuwe 30 inch badkamermeubel in de badkamer van mijn zus hebben geïnstalleerd. Hoewel de hoeveelheid werk die nodig is afhangt van het type wastafelmeubel dat wordt gekozen, worden badkamerwastafels vaak volledig gemonteerd geleverd, dus het varieert niet te veel.