Krijgen loodgieters veel geld?

Bovendien is het moeilijk, fysiek werk. Naarmate steeds meer afgestudeerden van de middelbare school ervoor kiezen om naar de universiteit te gaan boven handelsscholen, zijn er minder loodgieters om de vorige generatie te vervangen, die met pensioen gaan. Hangt ervan af, een onafhankelijke loodgieter die zeer dure badkamers met mooie winst kan verkopen, kan dat maken. De mogelijkheid van lagere kosten van levensonderhoud kan de beste factor zijn om te gebruiken bij het overwegen van locatie en salaris voor een rol van erkende loodgieter.

Met het baanbrekende online loodgietersprogramma van Alpha Tradesmen Academy kunnen loodgieters van alle ervaringsniveaus waardevolle handelseducatie krijgen van een geloofwaardige, professionele bron. We hebben 10 steden geïdentificeerd waar het typische salaris voor een baan met erkende loodgieter boven het nationale gemiddelde ligt. Maar persoonlijk duren deze dingen over het algemeen niet langer dan een uur en omdat er hier weinig naar de loodgieterbedrijven gaat, is mijn arbeid veel meer waard dan in de tijd van mijn vader. Na enkele jaren training kunt u in veel staten deelnemen aan het examen voor de master loodgieter en uw loon evenredig verhogen.

Een paar van zijn loodgieters verdienen een inkomen van zes cijfers, zei hij, maar een typische werkweek is ongeveer 50 uur en de banen zijn vaak fysiek veeleisend. Dit beleid verschilt van bedrijf tot bedrijf en moet sterk worden overwogen bij het zoeken naar werk als loodgieter. Zodra hij geslaagd is voor de test van de reisman en nog een jaar werkt, komt hij in aanmerking om een aanvraag in te dienen om het examen af te leggen voor een masterloodgietersvergunning. Na vier jaar kunnen zijn loodgieters een zeer goed inkomen verdienen zolang ze niet „de mentaliteit hebben om 8 tot 5 te werken”, zei hij.

Over het algemeen is het salaris voor een loodgieter minder dan één dollar per uur dan dat van HVAC en elektriciens. Met deze 10 steden met gemiddelde salarissen die hoger zijn dan het nationale gemiddelde, lijken de kansen voor economische vooruitgang door van locatie te veranderen als erkende loodgieter buitengewoon vruchtbaar te zijn. Sommige loodgieters voor residentiële diensten moeten buiten kantooruren werken voor noodoproepen, maar die standby-diensten zijn doorgaans van tevoren gepland en kunnen leiden tot voldoende overuren. Een tekort aan gekwalificeerde loodgieters met vergunning zal naar verwachting werkgelegenheid creëren, vooral met het oog op de groei van bouw- en gebouwrenovaties.

Afhankelijk van waar u woont en hoe lang u in de branche werkt, kan de keuze om loodgieter te worden uw bankrekening een boost geven.