Welke loodgieter te gebruiken?

De beste manier om een goede loodgieter te vinden, is door vrienden en buren te vragen, aannemers voor verbouwing, en makelaars in onroerend goed. Niets houdt een woningverkoop sneller tegen dan. Niets houdt een huizenverkoop sneller tegen dan loodgietersproblemen, dus makelaars hebben vaak een lijst met betrouwbare, snel reagerende loodgieters. Zodra je een loodgieter hebt gevonden waar je tevreden mee bent, houd je zijn nummers (kantoor, thuis en mobiele telefoons en pieper) bij de hand voor noodgevallen.

Net als bij het inhuren van een loodgieter voor eenvoudige reparaties, moet u of uw aannemer om een bewijs van een vergunning en licentienummer vragen. Als uw leidingen vaak verstopt raken, leg dan de vloeibare loodgieter neer en bel onmiddellijk uw plaatselijke loodgieter. Bureau of Labor and Statistics, er zijn 469.900 loodgieters in het hele land en het District of Columbia heeft 1.000 van hen in dienst. Het inhuren van een verzekerde meester en erkende loodgieter (of een goed opgeleide leerling die onder zijn vergunning werkt) is dus een no-brainer.

Het Master Plumber, Master Plumber with Gas en Journeyman Plumber examen zijn allemaal open boek en gebaseerd op de International Plumbing Code en International Fuel Gas Code. Aannemers hebben moeite om bekwame handelaars zoals loodgieters, elektriciens en HVACR-professionals te vinden. De meeste staten vereisen dat loodgieters een vergunning hebben, en ze geven doorgaans een nummer dat u kunt bellen om te controleren of de vergunning actueel is en dat er geen actieve klachten tegen zijn. Met deze aanpak kent u de kant-en-klare prijs die in de klus gaat, en eventuele verrassingen zijn de verantwoordelijkheid van de loodgieter, niet de uwe.

Wees voorbereid op een meer urgente situatie door een relatie met een loodgieter op te bouwen voordat je hem echt nodig hebt. Dan moet je nog vier jaar als gediplomeerd reisman werken onder direct toezicht van een erkende loodgieter voordat je een aanvraag kunt indienen bij het bestuur om het masterlicentie-examen af te leggen. De website voor het zoeken naar werk van het ministerie van Arbeid, het verwachte groeipercentage is meer dan drievoudig dat met 16% voor loodgieters, pijpfitters en stoomfitters en zelfs hoger dan dat met 19% voor helpers van pijpenleggers, loodgieters, pijpfitters en stoomfitters. Het is gemakkelijker om de aandacht van een loodgieter te trekken als u een vaste klant bent en geen paniekerige vreemdeling die belt om 8 p.