Stankproblemen Den Haag

Veel mensen hebben niet in de gaten dat ziet van alles spoelen door de wasbak. De afvoer van de wasbak kan op deze wijze verstopt raken en een enorme stankoverlast veroorzaken. Onze loodgieters in Den Haag lossen dit probleem graag voor u op. En vertellen u hoe u stankproblemen Den Haag kunt voorkomen.

Uw wasbak of toilet is geen prullenbak. Door het storten van eten of vetresten kan de wc of riolering verstopt raken. Is er iets in het toilet of wasbak terecht gekomen en veroorzaakt dat een penetrante stankgeur? Neem dan direct contact met ons op. Wij lossen het graag voor u op.

WC of wasbak stankoverlast.
Begrijpelijk dat u zo snel mogelijk geen last meer wilt hebben van de stankoverlast. Onze loodgieters begrijpen dat en helpen u graag. Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op.

Spoed? Geen extra kosten
Landelijke dekking
Regio haaglanden binnen 30 minuten op locatie

loodgieter den haag

Stankoverlast of stankproblemen

Mobiel pinnen mogelijk
Dag en nacht bereikbaar
Binnen 30 minutes bij uw thuis of gebouw

Vakkundige loodgieters
Deskundige centrale
Werkzaamheden onder garantie

Bijna alle problemen met spoed opgelost!
Voorrijkosten en uurtarief telefonisch besproken
Ook bereikbaar tijdens weekends en feestdagen

Tips om stankproblemen te voorkomen.

Onthoud dat uw toilet geen prullenbak is. Door het storten van etens-, vet- of verfresten en afval vergroot u de kans op een verstopte wc of riool. Toch iets in het toilet terechtgekomen? Spoel alles dan even goed door.

Tampons, maandverband, natte doekjes, pleisters, watten, luiers en andere zaken zorgen ook dat uw wc verstopt. Plaats dus een prullenbakje in uw toilet! Zelfs een overmaat aan wc-papier kan problemen met de afvoer opleveren. In dit geval is het wederom belangrijk goed te spoelen met water.

Haren zijn de vijand van de wasbak en de douche: doordat ze in de zwanenhals blijven hangen raakt het putje verstopt. Maak de zwanenhals of sifon dus regelmatig schoon. Meer leest u hierover op onze pagina over douche ontstoppen.

loodgieter den haag

Binnen 30 minuten met spoed ter plaatse

24/7 super snel ter plaatse in Den Haag en omstreken zoals loodgieter Rijswijk, Voorburg, Wassenaar, s-Gravenhage, Rijswijk, Pijnacker, Nootdorp en Leidschendam loodgieters.

Vakkundige centrale 24/7

Als ervaren vakmensen begrijpen dat er soms met spoed gewerkt moet worden, daarom zijn wij altijd bij u in de buurt! Wij zijn dag en nacht en ook tijdens zondagen en feestdagen bereikbaar!

Snel, dag en nacht bereikbaar & erkend

Ons Loodgietersbedrijf is al jarenlang werkzaak in Den Haag en omgeving, Wij garanderen u kwaliteit en snelheid. Dus indien u snel geholpen worden? Bel ons direct!
onze werkbus
loodgieter merken

Lekkages
Overstromingen
Verstopte wc
Sanitair
CV-Ketel
Onderhoudscontracten

Badkamer renovatie
Gootsteen ontstoppen
Loodgieter werkzaamheden
Doucheputje verstopt
Verstopte riool
CV-Service

den haag loodgieter

Nare geuren voorkomen

Controleer af en toe of de sifons en emmertjes niet uitgedroogd zijn. Dit gebeurt met name bij putjes die zelden gebruikt worden. Vul ze zo nodig met wat water.

Vet- en zeepresten, dikwijls afkomstig van vaatwassers en wasmachines, zorgen ervoor dat buizen dichtslibben. Probeer zoveel mogelijk vet en etensresten van de vaat te verwijderen, voordat u het in de machine plaatst. Ook kunt u proberen herhaaldelijk heet water door het riool te spoelen bij een wasbak die zich dichtbij de machine bevindt.

Onstoppingsmiddelen

Als u ontstoppingsmiddelen gebruikt, doe dit dan voorzichtig, en liefst alleen ter voorkoming van, of bij nog niet volledige verstoppingen. Het lijkt vaak een gemakkelijke en goedkope oplossing, maar verkeerd gebruik kan de verstopping erger maken of schade toebrengen aan de leidingen. Een ander gevaar van deze middelen zijn chemische reacties die kunnen ontstaan door combinatie met andere schoonmaakmiddelen.

Samenwerking starten?

    Graag ontvangen wij uw online mogelijkheden.

Vakkundige loodgieters
Deskundige centrale
Werkzaamheden onder garantie

Mobiel pinnen mogelijk
Dag en nacht bereikbaar
Binnen 30 minutes bij uw thuis of gebouw

Bijna alle problemen met spoed opgelost!
Voorrijkosten en uurtarief telefonisch besproken
Ook bereikbaar tijdens weekends en feestdagen